چگونه با سرمایه کم کسب و کار راه اندازی کنیم ؟ کسب درآمد یا به اصطلاح عامیانه، پول در آوردن از مهم ترین مسائلی است که ذهن بشر را به خود درگیر کرده است. همه گیر شدن زندگی لوکس، کسب و کارهای رنگی و بسیاری موارد دیگر، سبب می شود که بسیاری از افراد به فکر ایجاد کسب و کاری برای خود باشند. اما برای شروع یک کسب و کار، علاوه بر داشتن علم و آگاهی لازم و اطلاعات، به چیزی نیاز است، یک مورد مهم و حیاتی، سرمایه! برای خرید هر چیزی به پول و سرمایه نیاز است، پس مسلم است که برای شروع یک کسب و کار هم نیاز به سرمایه داریم. اما آنچه که واضح و بدیهی است، این است که همه ما نمی توانیم سرمایه ای عظیم برای شروع کسب و کار خود داشته باشیم. پس در این حالت چه باید کرد؟ با ما در بخش کسب و کار موفق رشدآپ همراه شوید تا با ایده های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم آشنا شوید.
ایده های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم
چگونه با سرمایه کم کسب و کار راه اندازی کنیم

خب همان طور که در بالا به آن اشاره کردیم، برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم، باید به سراغ مواردی بروید که در بهترین حالت، سرمایه ای نخواهد که بهترین کارها، به شرح زیر خواهد بود.
به جای فروش کالا، به فکر فروش خدمات باشید
همان طور که می دانید، برای آنکه کالایی را به فروش برسانید، نیاز است که در ابتدا چیزی خریداری کنید و بعد به واسطه دست بندی های جدید و یا تغییراتی که روی آن ایجاد می کنید، کالا را به فروش برسانید. فروش خدمات آسان ترین راه و کم هزینه ترین آن است. البته باید بگوییم فروش خدمات مستلزم دارا بودن تحصیلات و تخصص و مهارت های بالا است، مانند خدمات آموزشی، حسابداری و از این دست موارد.
کمی خلاقیت به خرج دهید و چیزی بسازید
اگر کمی خلاق باشید، می توانید با ساده ترین و ارزان ترین وسیله ها و ابزارهایی که در اطرافتان مشاهده می کنید، چیزی بسازید و به فروش برسانید. اگ کمی موشکافانه به وسایل دکوراتیو بنگرید، خواهید دید که شما هم میتوانید در مقیاس کم، نمونه هایی حتی زیباتر از آن ها را بسازید. امروز به لطف فضای مجازی اینترنت هم چندان نیازی به یک مغازه ی فیزیکی ندارید. پس دست به کار شوید و یک کسب و کار کوچک خانگی ایجاد کنید.
نظرتان راجع به واسطه گری در فروش کالا و خدمات چیست؟
گاهی شما می توانید از سرمایه های دیگران استفاده کنید و خود کسب و کاری راه بیندازید. خدایی نکرده منظور ما سو استفاده نیست، بلکه واسطه گری است. به این معنا که برخی از افراد هستند که با وجود سرمایه و شغل درست و حسابی و داشتن مغازه و فروشگاه، نمی توانند کالای خود را به فروش برسانند. یا بسیاری از تولیدکنندگان هستند که حاضرند با شما قرار داد بسته که محصولات آنان را بیشتر بفروشید. کمی باز تر فکر کنید. شما به راحتی با این روش می توانید یک واسطه گر حرفه ای شوید و به راحتی کسب و کار خودتان را راه بیندازید.
راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم ؛ معامله کالا با کالا
چطور است شما بخشی از تخصص خود را در اختیار افرادی قرار دهید که می توانند بخشی از نیازهای سرمایه گذاری شما را تامین کنند؟ این را در نظر داشته باشید که همیشه به تنهایی نمی توانید کارهای زیادی را به خود انجام دهید. داشتن دوست، شریک و همکاری و همراه شما را در هر زمینه ای موفق تر می کند. برای اینکه بتوانید روی پای خود بایستید و کسب و کاری راه بیندازید، می توانید با فردی شریک شوید که می تواند هزینه های شما را تامین کند و شما هم می توانید از مهارت های خود در راه اندازی کسب و کار استفاده کنید. به گونه، شما یک معامله ی دو سر برد را ایجاد کرده اید.
حتما بخوانید: ایده های کسب و کار خانگی پردرآمد که به سرمایه نیاز ندارند
دراپ شیپینگ
یکی از روش هایی که جز تکنیک های مدیریت زنجیره ارزش است، دراپ شیپینگ نام دارد. در این روش شخص و یا یک کمپانی خرده فروشی، بدون آنکه محصولات را انبار کند، یعنی بدون آنکه فرد نیاز به انبار داشته باشد، سفارش را از مشتری را دریافت کرده، آن سفارش را برای تولید کننده و یا عمده فروش طرف قرارداد خود ارسال کره و سپس آن کالا، مستقیما از انبار به مشتریان ارسال می شود.
استفاده از پلتفرم های آنلاین مانند شبکه اینستاگرام، فروشگاه آنلاین و شبکه های اجتماعی، برای این روش بسیار کاربرد خواهد داشت.

با خدمات کم هزینه شروع کنید
همان طور که می دانید، راه اندازی کسب و کار در شروع می تواند هزینه بر باشد، اما اگر کمی خلاقانه عمل کنید، می توانید از روش های کم هزینه تری استفاده نمایید.
یک وب سایت کم هزینه اما کاربرپسند طراحی نموده تا بتوانید به تعداد زیادی کاربر در ارتباط باشید. تولید محتوا انجام دهید و نام خود را بر سر زبان ها بیندازید. با این کار می توانید خدمات خود را به فروش برسانید.
سخن پایانی
برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم، ایده های مختلفی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده نمایید. کافی است از یک مشاور کسب و کار حرفه ای کمک بگیرید و کمی هم خلاقیت به خرج دهید. به راحتی می توانید به ایده های خود حامه عمل بپوشانید.