شاید شما هم دوست داشته باشید با امضا نمودن متن استعفا یک کسب و کار را از نو آغاز کنید و برای خودتان کار کنید. برای بسیاری از افراد انتخاب و شروع کسب و کار از صفر کار سختی است، زیرا نمی دانند که چه کسب و کاری را برای خود انتخاب کنند. یکی از بهترین کسب و کارهایی که می توانید برای شروع انتخاب نمایید، شغل های مربوط به خوراکی ها است؛ چرا که همیشه افراد مایل به استفاده از مواد خوراکی و غذاها هستند. ازجمله شغل هایی که می توانیم برای شما در این زمینه نام ببریم، شغل ساندویچی است. اما مانند بسیاری از کسب و کارها این شغل نیز دارای مزایا و معایبی است که ما قصد داریم در این مطلب به بررسی مزایا و معایب شغل ساندویچی بپردازیم. با ما همراه باشید.
مزایا و معایب شغل ساندویچی چیست؟
اگر به دنبال راه اندازی ساندویچی هستید، باید اطلاعات جامعی درباره این شغل داشته باشید؛ به خصوص اطلاعات کافی درباره مزایا و معایب شغل ساندویچی کسب کنید. درواقع شما با قدم گذاشتن به هر کسب وکاری و شروع هر شغلی باید واقع گرا باشید و همه جوانب را نگاه کنید.

مزایای شغل ساندویچی
خوب است بدانید که شغل ساندویچی و در واقع بسیاری از کسب و کارهای مربوط به غذا، ازجمله معدود شغل هایی هستند که نسبت سرمایه گذاری اولیه آن ها به درآمدهای خالص ماهانه آن ها فاصله زیادی ندارد. درصورتیکه بتوانید این کار را به صورت اصولی انجام دهید و مدیریت درستی را برای راه اندازی و ادامه این کار اتخاذ نمایید، می توانید شاهد درآمد بسیار خوب و برگشت سرمایه در مدت زمان کوتاهی باشید.
یکی دیگر از مزایای شغل ساندویچی این است که این شغل را تمامی افراد حتی کسانی که تخصص ویژه ای ندارند، می توانند آغاز کنند. همچنین بسیاری از افراد می توانند در سریع ترین و کوتاه ترین زمان ممکن آموزش های مربوطه را دیده و با دریافت جواز کسب مغازه خود را باز کند.
از دیگر مزایای شغل ساندویچی می توانیم به فروش نقدی آن اشاره کنیم. در برخی از کسب و کارها و مغازه هایی که اقدام به فروش اجناسی می کنند، ممکن است فروش به صورت نسیه و چکی هم باشد. اما این موضوع در خصوص شغل ساندویچی صدق نمی کند.
شما فروش را به صورت نقدی انجام خواهید داد در صورتی که خرید مواد اولیه مصرفی می تواند هبه صورت اقساط، نسیه ای و یا تسویه مدت دار از شرکت های فروش مواد اولیه باشد. به این ترتیب گردش مالی شما در این شغل مناسب خواهد بود.
از سوی دیگر اغلب این کسب و کار نیاز به تبلیغات ویژه ای ندارد. از آن جایی که تعداد مراجعه افراد به فست فودها و ساندویچ فروشی ها در اغلب روزهای سال زیاد است، لذا بر حسب تجربه می توان گقت که می توانید با کمترین میزان هزینه تبلغیات، به راحتی درآمد قابل قبولی از این شغل کسب کنید.
تنها کافی است که بر کیفیت غذا، پاکیزگی و ارائه خدمات تکیه کنید. مطمئن باشید که یک مشتری راضی می تواند خود به نوعی تبلیغ کننده ساندویچی شما باشد. پس توجه داشته باشید که شما می توانید بهترین تبلیغات را به صورت رایگان انجام دهید؛ آن هم تنها با تکیه بر کیفیت و خدمات خوبی که ارائه می دهید.
از دیگر مزیت های این شغل می توانیم به این اشاره کنیم که لزوما احتیاجی به فضایی برای قرار دادن میز و صندلی نخواهید داشت. شما می توانید یک ساندویچی بیرون بر راه اندازی کنید؛ همان طور که بسیاری از مغازه های ساندویچ فروشی اقدام به چنین کاری می کنند.

معایب شغل ساندویچی
برای تکمیل مرور مزایا و معایب شغل ساندویچی، باید به سختی های این شغل هم اشاره نماییم. از آنجایی که این شغل با مواد غذایی مصرفی سر و کار دارد، لذا آنچه که با آن رو به رو می شوید، سلامت مشتریان شما است. به این ترتیب مسئولیت بزرگی بر دوش شما خواهد بود. به همین دلیل شما باید از بهداشت محیط و تازه و بهداشتی بودن مواد اولیه ای که خریداری می کنید، اطمینان کامل داشته باشید. در غیر این صورت فرجام کسب و کارتان نابودی است.
از دیگر معایب شغل ساندویچی این است که این شغل تعطیلی ندارد. بیایید صادق باشیم؛ افرادی که می خواهند یک ساندویچ خوشمزه میل کنند، دوست دارند که فست فود مد نظرشان همیشه فعال و در دسترس باشد. پس باید این را بدانید که این شغل وقت زیادی از شما می گیرد.
از طرف دیگر، با انتخاب این شغل، باید همیشه مراقب طرز برخورد خود با مشتریان باشید. فرقی نمی کند که روزی عصبانی یا بی حوصله هستید یا نه؛ بلکه شما در تمامی لحظه ها باید مشتری مداری را رعایت کنید و با ظاهری آراسته و روی خوش ظاهر شوید. این را بدانید که شما قرار نیست که تنها ساندویچ فروشی شهر و محلتان باشید؛ رقبای شما بسیارند. پس اگر می خواهید همیشه در صدر جدول رقابت میان مغازه های ساندویچی باشید، باید به تمامی این نکات دقت کنید.
سخن پایانی
مزایا و معایب شغل ساندویچی مانند سایر کسب و کارها مختلف است. اگر قصد راه اندازی این کسب و کار را دارید تمامی جوانب را در نظر بگیرید. آیا می توانید در تمامی روزهای سال فعال باشید؟ آیا صبوری ساعات کاری طولانی را دارید؟ آیا می توانید همیشه خوش رو و مشتری مدار باشید؟ پس شروع کنید.