برای بسیاری از افرادی که قصد دارند کسب و کاری راه اندازی کنند، انتخاب شغل می تواند کمی چالش برانگیز باشد. به همین دلیل ما در این مطلب از آکادمی آنلاین کسب و کار رشدآپ، قصد داریم به معرفی شغل لوازم قنادی بپردازیم و راهنمای راه اندازی مغازه لوازم قنادی را در اختیار شما قرار دهیم.
شغل لوازم قنادی چیست؟
همان طور که راه اندازی قنادی می تواند بسیار جذاب باشد، شغل لوازم قنادی نیز می تواند دلچسب باشد. همان گونه که از نام این شغل مشخص است، شغل لوازم قنادی با فروش لوازم برای تهیه شیرینی و کیک مرتبط است.
این فروشگاه دارای تنوع بالایی در محصولات است و شما می توانید از آن درآمد زیادی کسب کنید. مثلا اگر قصد داریم اقدام به راه اندازی مغازه پردرآمد در شهر کوچک کنید، اگر رقابت تنگاتنگی در این زمینه برای شما وجود نداشته باشد، این شغل می تواند حسابی برایتان سود آور باشد.
همچنین از آنجایی که امروز افراد زیادی به هنر آشپزی و قنادی علاقه مند شده اند، طیف گسترده ای از افراد می توانند تبدیل به مشتری های شما شوند. از سوی دیگر علاوه بر راه اندازی فروشگاه های فیزیکی، می توانید از فروش آنلاین لوازم قنادی نیز کسب درآمد کنید.

مغازه لوازم قنادی چجور مغازه ای است؟
یک مغازه لوازم قنادی می تواند طیف گسترده ای از انواع وسایل پخت و پز شیرین، کیک، دسر و همچنین نان های جذاب را به فروش برساند. از سوی دیگر در این فروشگاه می توانید انواع مواد اولیه برای تهیه این موارد مانند آرد، روغن، فوندانت، شکلات و … را نیز بفروشید. همان طور که مشخص است شما می توانید از فروش اقلام زیادی کسب درآمد کنید.
راه اندازی مغازه لوازم قنادی
راه اندازی مغازه لوازم قنادی مانند شروع کسب و کار از صفر برای هر شغلی، نیازمند به کسب اطلاعات است. در ادامه ما راهنمای گام به گام راه اندازی مغازه لوازم قنادی را در اختیار شما قرار می دهیم:
گام اول: برنامه ریزی کنید
برای آنکه بتوانید در این شغل موفق شوید، لازم است که یک برنامه کسب و کار صحیح و روشن ترسیم کنید. خلق طرح تجاری درست به شما کمک می کند تا بتوانید ویژگی های کسب و کارتان را مشخص کنید و بدانید که دقیقا چه کارهایی باید انجام دهید و چه هزینه هایی پیش روی خود خواهید داشت.
- در این طرح کسب و کار باید موضوعات زیر را مودر بحث قرار دهید:
- هزینه های مرتبط با مغازه لوازم قنادی چقدر می شود؟
- چه کسانی قرار است بازا و مخاطب هدف شما باشند؟
- نام فروشگاه شما چیست؟
- هزینه راه اندازی فروشگاه چقدر است؟
- و …
گام دوم: ثبت نام برای مالیت
برای ثبت نام مالیاتی، دیگ نیازی به حضور فیزیکی نخواهید داشت و می توانید به صورت الکترونیکی، ثبت نام را صورت دهید. مراحلی که باید پشت سربگذارید، به شرح زیر است:
- پیش ثبت نام مالیاتی
- صحت سنجی اطلاعات
- تولید و ارسال اطلاعات کاربری
- ثبت نام الکترونیک
- اعتبارسنجی ستادی و میدانی اطلاعات و رسیدن به مرحله نهایی
گام سوم: ساخت حساب بانکی تجاری و دریافت کارت
برای راه اندازی مغازه لوازم قنادی، به منظور حفاظت از دارایی های شخصی، خوب است که حساب بانکی تجاری افتتاح کنید تا حساب های شخصی و تجاری شما، از هم جدا شوند.
گام چهارم: دریافت مجوزهای لازم
مانند هر کسب و کاری، برای راه اندازی لوازم قنادی باید مجوزهای لازم را نیز دریافت کنید چرا ه در غیر این صورت با جریمه های سنگین و حتی تعطیلی مغازه تان مواجه خواهید شد.
برای دریافت مجوز مغازه لوازم قنادی، به این ترتیب عمل کنید:
- ابتدا وارد سامانه ایرانیان اصناف شده و درخواست خود را ارسال کنید.
- سپس بعد از گذشت 10 روز، بررسی های اولیه توسط ارگان ها صورت می گیرد.
- در صورتی که درخواست شما پذیرفته شد، باید مدارک اولیه را ارسال کنید.
- بعد از ارسال مدارک و پذیرش آن ها، مدارک به واحد بازرسی اتحادیه ارسال می گردد.
- سپس هیئت مدیره اتجادیه در خصوص صلاحیت داشتن و نداشتن فرد برای دریافت مجوز لوازم قنادی تصمیم گیری می کند.
- در نهایت باید وجوه الزامی از طریق سامانه ایرانیان اصناف پرداخت شود و در صورت تایید صلاحیت، مجوز مغازه لوازم قنادی برای فرد به مدت یک سال صادر شده و پس از آن برای یک دوره پنج یا ده ساله تمدید خواهد شد.
گام پنجم: تشکیل پرونده بیمه برای مغازه لوازم قنادی
برای آنکه بتوانید با خیالی آسوده بتوانید کسب و کارتان را ادامه دهید، بهتر است که برای این شغل خود، بیمه تشکیل دهید. شما با تشکیل پرونده بیمه و گرفتن کد کارگاهی، می توانید با خیالی آسوده اقدام به استخدام پرسنل نمایید.
گام ششم: خرید لوازم قنادی
سود خوب برای راه اندازی مغازه لوازم قنادی، خرید خوب است! برای آنکه بتوانید بهترین سود را از فروش اقلام فروشگاه از آن خود کنید، لازم است که بهترین تامین کننده ها را که محصولات را با بهترین شرایط و قیمت خوب ارائه می دهد را پیدا کنید. به این ترتیب می توانید از تامین محصولات خود اطمینان خاطر داشته باشید.
هزینه راه اندازی مغازه لوازم قنادی چقدر است؟
هزینه راه اندازی مغازه لوازم قنادی، به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ مغازه اجاره است یا خریداری شده؟ متراژ مغازه چقدر است؟ در چه شهر و منطقه ای اقدام به راه اندازی مغازه می کنید؟ چه میزان اقلام فروشگاه را خریداری می کنید؟ چه تعداد پرسنل استخدام می کنید و … . اما به طور متوسط هزینه راه اندازی مغازه لوازم قنادی 300 میلیون سرمایه لازم دارد.
به طور کلی هزینه های راه اندازی مغازه لوازم قنادی، شامل موارد زیر می شود:
- هزینه اجاره، رهن یا خرید مغازه مناسب
- هزینه های آب، برق، گاز
- هزینه خرید تجهیزات و لوازم قنادی فروشگاه
- هزینه استخدام و بیمه پرسنل

لیست لوازم قنادی برای مغازه
بهترین لیست لوازم قنادی برای مغازه به شرح زیر است:
- سینی فر
- انواع ماسوره و قیف
- ابزار ژل تزریقی
- همزن
- انواع پیمانه
- انواع الک
- انواع پالت
- انواع کاتر
- ابزار فوندانت
- پایه گردان کیک
- کپسول کاغذی
- وردنه
- لیسک و فرچه
- کاغذ روغنی
- انواع قالب کیک و شیرینی پزی
- قالب مافین
- قالب لوف
- قالب کمربندی
- قالب سیلیکونی
- انواع لوازم اولیه مانند فوندانت، خامه، پودر کیک، ارد، شکلات، ژله و …
سود شغل لوازم قنادی چقدر است؟
همان طور که گفتیم، سود شغل لوازم قنادی به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما به طور میانگین سود این شغل چیزی حدود 40 درصد است و جز مشاغل با میزان سختی کم محسوب می شود. ضمن آنکه برای راه اندازی مغازه لوازم قنادی نیاز به تخصص ویژه و یا مدرک تحصیلی ویژه ای ندارید.
سخن پایانی
چنانچه قصد راه اندازی مغازه لوازم قنادی را دارید، می توانید با رشدآپ تماس بگیرید و پیش از انتخاب این شغل، از راهنمایی های مشاوران متخصص ما در حوزه راه اندازی کسب و کار کمک بگیرید.