برای مقابله با مشکلات چه باید کرد ؟ برای همه ما پیش آمده است که در شرایط بسیار بحرانی قرار بگیریم، اینکه ندانیم چه کنیم و به چه کسی پناه ببریم و چگونه از شر آن مشکل وحشتناک به وجود آمده، خلاصی یبایم. البته که بعد از تمام سختی ها قرار است آسانی و آسایش فرا رسد، همان گونه که خداوند در آیه قرآن کریم می فرماید : ” ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا “. اما برای آنکه این روزهای سختی که قرار است به پایان برسد را با آرامش طی کنیم، لازم است تا دست به دامن مهارت های زندگی شویم و هر آنچه که بلد هستیم را به کار بندیم. به راستی در شرایط سخت و ناراحتی چه کنیم؟ با ما در این بخش از آموزش مهارت های زندگی و توسعه فردی مجله آنلاین رشدآپ همراه باشید تا به بررسی چگونگی مقابله با مشکلات زندگی بپردازیم. با ما همراه باشید.
برای مقابله با مشکلات چه باید کرد
برای مقابله با مشکلات چه باید کرد ؟ قبل از آنکه به معرفی روش ها و چگونگی مقابله با مشکلات زندگی بپردازیم، لازم است این نکته را بگوییم که زندگی بدون مشکلات و فراز و فرودهایش، همانند آب ساکنی است که بالاخره می گندد. زندگی جریان دارد و در این جریان ما را با فراز و فرودهایی رو به رو می کند که میبایست با آن ها کنار بیاییم. پس بیایید با مطالعه ی ادامه ی مطلب به خود یادآور شویم که این نیز می گذرد، پس بیایید خوب بگذرانیم.

چگونگی مقابله با مشکلات زندگی
پذیرش، آن چه که هست را بپذیرید
پذیرش اولین گام برای فائق آمدن بر مشکلات است. البته این بدان معنی نیست که همه چیز حل می شود و شما دیگر سختی احساس نمی کنید، خیر! در این حالت شما از مرحله ی انکار گذشته اید و اکنون می توانید علی رغم غم و رنجی که احساس می کنید، به فکر راه چاره ای باشید تا تسکینی برای دردهای مقابله با مشکلات باشد. در این حالت است که شما می توانید بهتر، قاطعانه تر و عاقلانه تر تصمیم بگیرید.
خود را کنترل کنید، واکنش بیش از حد ممنوع!
درست در این زمان ها، یعنی در زمان سختی ها است که انسان ها واکنش های به شدت تندی را از خود نشان می دهند. بیایید تمرین کنیم که در زمان مشکلات صبر کنیم. عکس العمل های ناگهانی و بدون فکر قطعا پشیمانی به بار می آورد. تمرین صبر کنید و این بار اگر با مشکلی مواجه شدید، آرام باشید و با فکر و بررسی جوانب مختلف تصمیم بگیرید.
مقصر کیست؟ شاید خودتان!
بسیاری از ما عادت داریم که حین بروز یک مشکل یا به دردسر افتادنمان، فرد دیگری جز خود را مقصر بدانیم. اما آیا این واقعیت دارد؟ بباید این را بپذیریم که همیشه و همه جا فرد دیگر مقصر نیست، بلکه این خود ما هستیم که مشکلاتی را به وجود می آوریم که امروز مجبور هستیم با آن ها دست و پنجه نرم کنیم. پذیرش این که ما مسبب بسیاری از مشکلاتی هستیم که با آن مواجه می شویم، سبب می شود که بهتر بیندیشیم تا برای بار دوم و سوم آن مشکلات را به وجود نیاوریم.
گاهی لازم است برای خودتان باشید
نترسید از اینکه گاهی به فکر خود زندگی کنید. بعضا زندگی بر وفق مراد دیگران مشکلاتی را برای ما به وجود می آورند که اگر براساس آن چه که می خواستیم، زندگی می کردیم، هرگز با آن ها مواجه نمی شدیم. پس نترسید و کمی هم از جمع جدا شوید و به فکر خودتان باشید. البته این بدان معنی نیست که به چاه بیفتید و یا سایرین را قربانی امیال خود کنید!

چگونگی مقابله با مشکلات زندگی ؛ تجزیه و تحلیل زیادی ممنوع!
آیا می دانید که موشکافی بیش از حد در هر چیزی سبب می شود که مشکلی بروز پیدا کند؟ گاهی بیش از اندازه فکر کردن هر فردی را دچار وسواس می کند و سبب می شود به راحتی آب خوردن مشکلی که اصلا نباید به وجود می آمد، پدیدار شود. دست به کار شوید و به جای زیادی فکر کردن، راه رسیدن به اهداف را هموار کنید.
مقایسه کردن ممنوع!
اگر تا به امروز زندگی خود را با افراد دیگر مقایسه می کردید، بهتر است بایستید و این کار را کنار بگذارید. هر فردی در زندگی با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند، لازم نیست مشکلات خود را با دیگری مقایسه کنید. این کار گاهی سبب نا امیدی شما خواهد شدو سعی کنید تنها خود را با خودتان مقایسه کنید و بس!
جریان زندگی یعنی تغییر
تغییرات عوض جدا نشدنی از زندگی ما هست. پس آن چه که باید انجام دهید این است که به جای مشکل ساختن از تغییرات، با آن ها کنار بیایید و از آن ها سود برید. مقاومت و مقابله را کنار بگذارید. به مرور زمان درخواهید یافت که بشتر مشکلات امروز ناپایدار هستند و روزی از زندگی شما بار خود را می بندند و برای همیشه ترکتان می گویند.