چگونه کودک خود را به درس خواندن در کرونا تشویق کنیم؟ بسیاری از مدارس بعد از مثبت شدن تست کووید-19 کارکنان و دانش آموزانشان در بسیاری کشورها بسته شدند. به همین دلیل سیستم آموزشی، به ارائه خدمات آموزشی به صورت مجازی روی آورده است. این در حالی است که برخی مدارس خصوصی زودتر از مدارس دیگر کلاس های آنلاین را جایگزین کلاس های حضوری کردند. تعداد زیادی از والدین از حضور فیزیکی فرزندان خود در کلاس های درس جلوگیری کردند تا آن ها را از ابتلا به ویروس کرونا محافظت نمایند. اما در کنار مزایایی که برگزاری کلاس های آنلاین دارد، تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا تبدیل به مشکلی بزرگ شده است. در این مطلب ما قصد داریم راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا را در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا
حضور در کلاس های حضوری افت کرده و ستاد مبارزه با کرونا در سراسر دنیا این کار را به نفع جلوگیری از شیوع گسترده و ابتلا به کرونا بیشتر افراد به کرونا، میدانند. اگر شما هم پروتکل های بهداشتی را رعایت و فرزند خود را در خانه قرنطینه کرده اید و آن ها در کلاس های آنلاین شرکت می کنند، می توانید از این راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا کمک بگیرید تا به فرزندان خود برای درس خواندن کمک نمایید.
فضای آموزشی درست کنید
یکی از راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا این است که فضایی برای تمرکز فرزندتان برای یادگیری و آموزش ایجاد کنید. هیچ راهنمایی برای اینکه یک فضای آموزشی باید چه شکلی باشد، وجود ندارد. زیرا هر دانش آموزی روش منحصر به فردی برای آموزش و یادگیری دارد و روشی که برای یک نفر موثر است ممکن است برای دیگری نباشد. اما شما می توانید اتاق او را کمی نزدیک به کلاس درس کنید.
اما بهتر است. در مورد مکان یادگیری بچه ها سخت گیر نباشد شاید آنها در حالیکه روی زمین دراز کشیده اند یا روی صندلی نشسته اند، درس را به خوبی یاد می گیرند. باید بهترین وضعیت آن ها را برای یادگیری درس بیابید. تا جایی که فرزند شما بتواند تمرکز کند هیچ محدودیتی برای آموزش و یادگیری وجود ندارد.
در هر صورت شما باید تمام مواردی که سبب حواس پرتی او می شوند را حذف کنید؛ مانند تلویزیون، نوتیفیکشین های بازی و گوشی و از این دست موارد.
راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا ؛ ساختار ایجاد نمایید
ایجاد ساختار بسیار مهم است زیرا باعث می شود کودکانتان این دوره را به چشم یک تعطیلی طولانی مدت نبینند، بلکه به آن به دید مدرسه ای درخانه بنگرد.
مدارس برنامه منظمی در طول هفته دارند. برای اینکه برنامه درسی فرزندتان بهم نریزد، می توانید از همان برنامه مدرسه استفاده کنید.
زمان مشخصی برای مطالعه بچه ها وجود ندارد با این حال بچه ها در سنین مختلف تکالیفشان را در زمان های متفاوت انجام می دهند و در ساعات متفاوت درس می خوانند. یکی از راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا این است که در برنامه مدرسه و البته تکلیف تکالیف، در صورت امکان، با توجه با روند یادگیری فرزندتان تغییراتی ایجاد کنید و انعطاف داشته باشد. ارتباط راه کلیدی برای تشویق فرزندتان به درس خواندن در قرنطینه کرونا است. روند یادگیری فرزندتان را بررسی کنید و در صورت نیاز به آنها کمک نمایید. این همان روشی است که معلم ها در کلاسی با 20 تا 30 دانش آموز به کار می برند.
باید این روش یادگیری و آموزش از خانه را یاد بگیریم و در فاصله های زمانی معین به کودکمان اجازه استراحت دهیم. هیچ قانونی برای زمان یادگیری و زمان استراحت وجود ندارد بسته به شرایط خودتان آن ها را تنظیم کنید.
تحقیقات حاکی از آن است که انتخاب نحوه و روش و همچنین زمان یادگیری اگر بر عهده بچه ها باشد باعث افزایش انگیزه در آن ها می شود.
نسبت به مطالبی که فرزندتان باید یاد بگیرد، آگاه باشید
اگر مدرسه کلاس های آنلاین برگزار می کند، شما مانند ناظر یا دستیار معلم باشید تا در جریان روند یادگیری باشید. مدارس هر ساله برنامه های آموزشی را بر اساس سن و کلاس بچه ها تنظیم می کنند و طبق آن ها موارد درسی را پیش می برند. حتما از این روند آگاه باشید تا فرزند شما به دلیل غفلت از برنامه درسی عقب نماند. شما می توانید به راحتی با حضور و فعالیت در گروه های والدین، به این اطلاعات دسترسی داشته باشید.
کمک حالشان باشید نه مانع
بعضی از مدارس اطلاعات مفیدی در این زمینه برای راهنمایی والدین به صورت آنلاین قرار می دهند تا بتوانند به عنوان دستیار معلم در خانه بچه ها را راهنمایی کنند.
اگر کودک شما در انجام تکالیف خود به مشکل برخورد کرد، او را راهنمایی کنید. تا جای ممکن اجازه دهید خودش از پس مشکلات برآمده و در نهایت می توانید با راهنمایی او را کمک کنید. اما آنچه که همواره باید به یاد داشته باشید این است که نباید شما مشکلات را برایاو برطرف سازید.
یادگیری را به کودکتان واگذار کنید. اگر جواب سوالی را نمی داند، او را راهنمایی کنید تا خودش جواب را پیدا کند تا بتواند کنترل یادگیری خود را به دست گیرد. ممکن است مجبور شوید برای یادگیری مطلب جدید کمی دروس قبلی را برای او مرور کنید و بعضی موارد را مجدد بخوانید.
به همراه فرزند خود کتاب های درسی را مطالعه نمایید و با هم بخوانید و حتما درباره موضوعات آن، با یکدیگر به بحث و گفت و گو بنشینید. با این کار عادت مطالعه را در او تقویت و کار مفید در زمینه یادگیری برای فرزندتان انجام می دهید؛ حتی اگر به مدرسه نرود!
سخن پایانی
از راه های مدیریت زمان در خانه کمک بگیرید و زمان خود را برای کمک به فرزند خود تنظیم نمایید. درس خواندن در دوران کرونا می تواند کمی سخت باشد اما شما می توانید با استفاده از راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا، به راحتی این مسیر را برای آن ها هموار سازید. شما از چه روش هایی استفاده می کنید؟
والا تشویق که هیچ، الان والدین میشینن تکالیف بچه هاشونو انجام میدن :)))
من سعی میکنم بههمراه بازی کردن گولش بزنم بشینه شر درسش
اون موقش چجوری درس میخوند که الانبا تبلت بخونه
بچه من که برای درس خوندن ازم باج میگیره چه برسه بخوام از راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا استفاده کنم.
بابا راه های دیگه بگین اینا جواب نمیده روشنم😑😑😑